Praksis hos Xylem Aanderaa - Nora Rørheim Nilsen

GeoPraksis
Jun 14, 2024
By:
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Skrevet av:
Nora Rørheim Nilsen

Blogginnlegg hele praksisoppholdet

I praksis oppholdet hos Xylem fikk vi ansvar for å gjøre et forsøk med konduktivitets sensorene deres. Sensorene og utstyret var nytt for meg, og jeg hadde ingen erfaring av programmet som ble brukt fra før. Heldigvis fikk vi god opplæring før forsøket, og dersom vi hadde spørsmål kunne vi kontakte veilederen vår eller annet personale.

Følte ikke at kunnskapen jeg har fra studiet var aktuelt i praksisen. Synes derimot det var nyttig å ha litt erfaring med forsøk fra før av, dette gjorde meg mer bevist på feilkilder og fordeling av oppgaver. I tillegg var det veldig motiverende at resultatene vi fikk kan bli brukt videre for å utvikle sensorene til å gjøre enda mer enn de allerede gjør nå. Dette gjorde at vi ønsket å gjør det mer nøyaktig for best mulig resultat. Jeg vil ta med meg videre hvor mye planlegging et godt forsøk kreves. Takket være god planlegging av forsøket var det mulig å gjennomføre det med minst mulig feilkilder og usikkerhet.

Etter forsøket ble tiden brukt til å lage en rapport av forsøket og resultatene. Rapporten ble gitt til Xylem og forhåpentligvis vil problemstillingen bli tatt videre og nye sensorer kommer på markedet. Gjennom prosessen med å skrive rapporten kunne vi sende mail til veilederen vår hvis vi hadde spørsmål, noe som gjorde skrivingen mer overkommelig.

Å være i praksis hos Xylem har gitt meg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe i en bedrift, og hvordan de tester nye ideer. Det var også veldig spennende å få omvisning i verkstedet der de produserer sensorer og har vedlikehold på andre instrumenter som bedriften selger. Vi fikk også muligheten til å være med på et møte med en mulig partner. Dette var helt nytt for min del, og synes det var lærerikt og kjekt å høre hvordan de snakket med kunden og sammen diskuterte instrumentet møtet handlet om.

Praksis hos Xylem Aanderaa - Nora Rørheim Nilsen

Andre bloggartikler

Stay in the Loop!
Join our mailing list for our newsletter.

Educational Resources

No items found.

Last ned filer

No items found.