Praksis hos Rambøll - Nicolai Flaten

GeoPraksis
Jun 14, 2024
By:
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Skrevet av:

Mitt navn er Nicolai Furuholm Flaten og igjennom faget GeoPraksis fikk jeg den fantastiske muligheten sammen med Eirik Asbjørnsen å være med Rambøll sin geo-avdeling i 3 uker. I februar fikk vi hjelpe rundt geo-avdelingen med forskjellige oppgaver, lesing av rapporter for å hjelpe oss å skrive begynnelsen av rapporter.

I andre perioden når vi begynte opp igjen i april, var planen orginalt å være på tunnelinspekskjon første uken og uken etter skrive rapporten og hjelp til med det. Planen forandret seg og tunnelinspeksjonen skjedde uken etter, så vi fikk små oppgaver å gjøre den uken istedenfor. Tunnelinspeksjonen av Ryfylketunnelen, verdens lengste undersjøiske tunnel, var personlig høydepunktet mitt i hele praksisen. Vi jobbet kvelder i opp til 8 timer og var veldig sliten hver kveld, men det er noen av de beste dagene jeg har hatt på veldig lenge.

Jeg gikk inn i denne praksisperioden med stor frykt for at jeg ikke skulle gjøre det bra eller potensielt ødelegge noe eller være i veien for resten. Innen første dagen var alle disse fryktene nesten vekke, alle hos Rambøll var helt utrolig hyggelige og tok imot oss som om vi skulle faktisk begynne å jobbe der permanent. Hele avdelingen hjalp oss når vi trengte det og gjorde hele perioden mye mer komfortabel for meg med tanke på autismen min.

Tiden jeg hadde hos Rambøll har gjort meg mye mer optimistisk for å komme meg ut i jobb innenfor geologi, det var absolutt en fantastisk tid som jeg kommer aldri til å glemme. Spesielt siden jeg tok med meg noen steiner hjem!

Praksis hos Rambøll - Nicolai Flaten

Andre bloggartikler

Stay in the Loop!
Join our mailing list for our newsletter.

Educational Resources

No items found.

Last ned filer

No items found.