Digital Karrieredag 2021 – GEO Bergen 

 Tirsdag 11. mai avholdt iEarth studentene i Bergen Digital Karrieredag for andre året på rad!  

13 representanter fra arbeidslivet hadde i forkant av arrangementet sendt in videosnutter på 10-15 minutter, hvor de fortalte om arbeidet sitt, overgangen fra student til arbeidsliv og gav studentene noen gode tips til veien videre. Videoene ble publisert på vårt Facebook-arrangement slik at studentene kunne se disse i forkant av arrangementet.  

 Selve karrieredagen ble avhold 11. mai fra kl 12-14 på zoom, hvor studenter på både bachelor- og master-nivå, i tillegg til representantene fra arbeidslivet, deltok. Det var over 60 deltakere på møtet, og studentene kom med mange gode spørsmål. Representantene fra arbeidslivet kom med mange gode svar på spørsmålene, i tillegg til gode tips til studentene! 

 Vi, iEarth studentene i Bergen, er strålende fornøyd med gjennomføringen. Takk til alle som deltok!