Geolearning Forum 2020

Årets Geolearning Forum er ferdig og vi i iEarth vil sende en stor takk til alle som bidro, som fulgte konferansen på nett og de av dere som møtte oss på de lokale møteplassene.

Lokal workshop i Bergen med deltagere både på nett og i møterommet

På den første dagen av konferansen opplevde vi beklageligvis en del tekniske problemer, men innen neste dag var heldigvis alt ordnet. Slike hybrid løsninger er en del av den nye normale og vi har iløpet av disse to dagene lært masse som vi skal ta med oss videre.

Vi var heldige som hadde fått med oss flere dyktige foredragsholdere som inspirerte oss i nye måter å undervise på, hvordan går frem med å engasjere studenter og bygge dette videre til et partnerskap og om hvordan vi kan knytte oss nærmere industrien. Vi hadde også en spennende paneldebatt hvor iEarth-studentene delte deres perspektiv og tanker rundt student partnerskap.

Vi i iEarth håper dere som deltok ble inspirert og at dere vil bli med oss på Geolearning Forum 2021 som forhåpentligvis vil være en konferanse hvor vi alle kan møtes fysisk.