iEarth digital learning forum

 

Den nåværende situasjonen har endret over natten hvordan vi underviser og gitt oss nye utfordringer for å fremdeles kunne gi våre studenter den best mulige utdanningen. For å hjelpe og inspirere hverandre er det nå viktig at vi deler muligheter, løsninger, teknologi og ideer for vår undervisning. iEarth er et naturlig møtepunkt for slik aktivitet og vi ønsker å invitere alle geovitenskaplige undervisere til å delta i iEarth digital learning forum.

Målet med forumet:

  • En kanal for å møtes, dele og bli inspirert
  • Vi oppfordrer alle til å dele; send linker, del dokumenter, still sprøsmål
  • Vi vil også arrangere seminarer med tema relatert til vår undervisning.

iEarth digital learning forum er å finne på plattformen Microsoft Teams. For å blir medlem, send email til iEarth@uib.no