Ny publikasjon!

 

Anders Mattias Lundmark har, sammen med Lars Eivind Auglend og Simen Varkøy Jørgensen, nylig publisert deres seneste forskning på læring i felt i Journal of Geography in Higher Education.

Artikkelen “Digital fieldwork with Fieldmove – how do digital tools influence geoscience students’ learning experience in the field?” er basert på erfaringer fra studenter og undervisere gjennom deres feltarbeid som en del av kurset Geologisk feltkartlegging ved UiO.

 

Referanse og link til artikkel:

Lundmark, A.M., Augland, L.E., Jørgensen, S.V., Mattias, A., Augland, L.E. & Varkøy, S. 2020. Digital fieldwork with Fieldmove – how do digital tools influence geoscience students ’ learning experience in the field ? Journal of Geography in Higher Education, 1–14, https://doi.org/10.1080/03098265.2020.1712685.