Geoundervisning på NGWM2020

 

Geoeducation
Foto: Gunn Kristin Tjoflot

Fra den 8. til 10. januar ble det 34. Nordisk Geologiske Vintermøte avhold i Oslo. For første gang inneholdt programmet en egen sesjon om “Geoundervisning”. Sesjonen var ledet av Anders Mattias Lundmark og Kari Beate Remmen.

Sesjonen var godt besøkt og totalt inneholdt den 9 presentasjoner og 3 plakater. En av presentasjonene ble hold av Rie H. Malm med tittelen “What are the future challanges of geoscience higher education in Norway?”. Hun presenterte noen av funnene fra data samlet inn under iEarth baseline survey gjennomført i 2018. Du kan se presentasjonen hennes her: publicert.Malm.Lundmark.Future.10.1.2020.

Fullt program fra vintermøtet med alle presentasjoner holdt under sesjonen “Geoeducation” finner du her.