iEarth konsortiet møttes i Rosendal

 

Foto: iEarth

Partnere i iEarth konsortiet møttes i Rosendal fra 05.-07. juni i herlig vær og flotte omgivelser. Formålet med møtet var å sette agenda for det forestående Teacher Retreat (september 2018), utvikle innhold til iEarth sine nettsider, som skal lanseres over sommer, og jobbe med undervisningsopplegg til nytt nasjonalt fag i geofarer. Det ble dager med mye spennende diskusjoner og flere nye planer lagt. I tillegg ble både fjelltur til Melderskin (1427 moh.), besøk i Steinparken og Baronihagen, og omvisning på Folgefonnsenteret sneket inn i agendaen.

Men selv om sommeren nærmer seg, tar ikke vi i iEarth ferie enda! Nå står ansettelse av studenter ved UiB for tur, baseline undersøkelse er ute blant studenter ved UiT, UNIS er travelt opptatt med forskning på digitale verktøy i den begynnende feltsesongen, og ved UiO jobbes det med å få inn databehandlingsoppgaver på grunnkurs.

Til slutt en liten oppfordring – ønsker du å bli med iEarth til en ny fjelltopp, meld deg på Teachers Retreat i september! Mail med påmeldingsinformasjon kommer snart.